Gjeldende priser f.o.m. 1. januar 2023

  • Privatkunder – avtalt forhåndsbetaling:

    • Fra 400,- pr. pers. pr. døgn inkl. sengetøy og håndklær
  • Firmakunder – avtalt fakturabetaling:

Betaling

For privatkunder vil betaling måtte skje før booking er bekreftet og aktiv.

Ved avbestilling av allerede betalt booking, minimum 14 dager før start dato for booking, tilbakeføres hele beløpet til det kontonummer eller paypal-konto som du formidler ved avbestilling.

Ved avbestilling av allerede betalt booking mindre enn 14 dager før start dato for booking, tilbakeføres 50 % av innbetalt beløp til det kontonummer eller paypal-konto som du formidler ved avbestilling.

Booking på faktura

Dette kan kun avtales på forhånd, og inngås i utgangspunktet bare med bedrifter/firma.

Det faktureres etterskuddsvis, per 14-dagers perioder, og betingelsene er netto pr. 14 dager.

Alle fakturaopplysninger må oppgis ved booking, som må skje ved skjema Bookingforespørsel på denne lenken https://www.ytteroy-overnatting.no/booking/ av den som har bestillingsmyndighet på vegne av oppgitt betaler/firma.

Øvrige betingelser

Den som leier må utøve normal ro og orden, og hvis ikke alle rom leies av deg må du regne med å dele felles bad/wc/oppholdsrom/kjøkken med andre leietakere.

Den som leier, står som betaler, står ansvarlig for alle skader o.l. utover normal slitasje. Også for skader o.l. som utøves av noene som leietaker eller betaler har gitt tilgang til det som leies eller fellesrommene.

Gis det tilgang til overnatting for flere enn det antall som er avtalt, forventes det at det varsles og betales for dette.

Det er kildesortering i Levanger Kommune, og leietaker må også bidra til at det overholdes.

Parkering skjer på eiendommen etter anvisning.

Kjæledyr kan ikke medbringes uten etter nærmere avtale.